Print

Perak Agro Marketing

Ditulis dalam Maklumat TetapPerak Agro Marketing


 

Perak agro Marketing Sdn. Bhd.telah diperbadankan di bawah Akta Syarikat 1965, pada 11 haibulan Julai 2012 dan merupakan anak syarikat kepada Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak

Objektif

Untuk menjalankan perniagaan di Malaysia atau luar negara dalam aktiviti membeli, menjual semula, sebagai pengimport & pengeksport, mengangjut, menyimpan, membangun, mempromosi atau membekalkan dan bertindak sebagai broker, perdagangan, agen, pengedar, wakil/francis, perunding, kolaborator, stokes, gudang eksport untuk semua jenis produk asas atau sebaliknya berurusan dalam semua produk yang berasaskan aktiviti pertanian.

Untuk menjalankan perniagaan di Malaysia dari segi pemasaran, promosi, francasi, atau berurusan di mana-mana aktiviti di atas dalam pasaran dalaman dan luaran dengan sendiri atau melalui konsep pemasaran rangkaian dalam apa jua jenis atau sefat dan melantik sub francais dan lain-lain bagi mana-mana tujuan di atas

Untuk memohon beli atau selainnya memperoleh dan mendapatkan mana-mana paten, lessen, kebenaran, konsesi pempproses dan sebagainya yang memberikan apa-apa hal ekslusif atau terhad yang mungkin kelihatan boleh digunakan untuk sebarangtujuan syarikat.

Perak Agro Marketing Sdn. Bhd. telah memasarkan beberapa produk penjenamaan Pegro seperti minuman, makanan sejuk beku, buah-buahan, snek serta barangan runcit.


Hubungi Kami

  • No 3 Jalan Taman Kinta,
    Taman Chateau
    30250 Ipoh Perak Darul Ridzuan
    No Tel: 05-253 7924 / 28
    No Faks: 05-2534814
Kerajaan Negeri Perak Darul RidzuanVisit PerakMyGovernmentJPAMAMPUMSC1MalaysiaMyIdeas